Stage lopen

Dierenkliniek Venray is een erkend leerbedrijf voor beroepspraktijkvorming in de middelbare beroepsopleidingen. Wij staan geregistreerd bij Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Studenten van de opleiding paraveterinair dierenartsassistent(e) krijgen bij ons de de mogelijkheid om in de praktijk stage te lopen.

Wie zijn wij?

Dierenkliniek Venray is een moderne gezelschapsdierenpraktijk met onder andere een uitgebreid in-huis laboratorium, digitale röntgen, digitale dentale röntgen, echoapparatuur en gas-anesthesie. We vormen een hecht team van drie dierenartsen ondersteunt door de paraveterinairen.

Naast de algemene en alledaagse diergeneeskunde hebben wij bijzondere aandacht voor de vakgebieden dermatologie, interne geneeskunde, weke delen chirurgie, orthopedie, cardiologie, tandheelkunde, dentale röntgen, echografie en röntgenologie. Ons team van paraveterinairen kan gericht adviseren op onder meer het gebied van kattengedrag, suikerziekte, chronische nierziekte, dieetadvies en overgewicht.

Hoe ziet een stage bij ons er uit?

De dagelijkse werkzaamheden van een stagiaire bestaan grotendeels uit het assisteren tijdens spreekuren en operaties, laboratoriumonderzoeken, röntgenfoto’s maken en eventueel baliewerkzaamheden. Daarnaast komen ook een deel van de dagelijkse taken zoals bijvullen, verzorgen van opnamepatiënten en schoonmaken aan bod. Je kunt in onze kliniek alles leren wat je voor je opleiding moeten kennen en kunnen. Binnen onze praktijk is een vaste paraveterinair verantwoordelijk voor de begeleiding van stagiairesJe kunt altijd bij haar of je andere collega’s terecht voor vragen of extra uitleg.

Wat zoeken wij in een stagiaire?

Een flinke dosis motivatie en inzet tijdens de stageperiode. Het kennisniveau is niet het belangrijkste, wij verwachten als praktijk wel dat de stagiair(e) in een team kan functioneren, werkzaamheden zelfstandig kan uitvoeren en 100% inzet toont.

Stagelopen in ons team?

Er is een goede verbinding met openbaar vervoer naar de praktijk en voldoende parkeergelegenheid in de buurt om met de auto te komen. 

Is je interesse gewekt in een leuke en leerzame stage bij ons? Mail dan je motivatiebrief en cv naar ons door op balie@dierenkliniekvenray.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact op met je voor het inplannen van een meeloopdag of gesprek.

Recensies van paraveterinair stagiaires

 • Stagiaire Marlou
 • Stagiaire Sanne

Stagiaire Marlou

“In 2016 heb ik al 10 weken hier stage mogen lopen. Dit beviel me zo goed dat ik dit jaar graag weer terug wilde komen voor mijn examenstage. Elke dag leer ik hier weer wat bij, met de hoop dat ik over 10 weken met trots kan zeggen dat ik geslaagd ben als paraveterinair. Dit ontzettend gezellige team zal ik heel erg gaan missen!”

Stagiaire Sanne

“Ik ben 1 augustus 2016 begonnen met mijn stage bij Dierenkliniek Venray. Gedurende een half jaar ben ik stagiaire geweest en dit is me erg goed bevallen. Heel veel geleerd in een half jaar tijd en ik had niet verwacht dat ik al zo veel dingen zelfstandig zou kunnen en mogen doen. De tijd is echt voorbij gevlogen! Voor vragen kon ik altijd bij iedereen terecht en werd ook door iedereen geholpen. Met veel plezier heb ik mijn uren hier doorgebracht en ik zal het ook echt gaan missen. Het is een superleuk en gezellig team en ik ben ze dan ook erg dankbaar dat ze mij een kans hebben gegeven!”

Terug naar Over ons

Contactinformatie praktijk

Dierenkliniek Venray

Terug
 • Ma
  08.30 - 18.30 uur
 • Di
  08.30 - 18.30 uur
 • Wo
  08.30 - 18.30 uur
 • Do
  08.30 - 18.30 uur
 • Vrij
  08.30 - 18.30 uur
 • Za
  Gesloten
 • Zo
  Gesloten

Contactinformatie bij spoedgevallen

Bel a.u.b.:

0478 - 581 336
Terug

Vind ons hier:

Stationsweg 111a 5803 AA Venray Wij werken uitsluitend op afspraak.
ontvang een routebeschrijving via Google Maps
Terug

Bel dit nummer bij spoedgevallen:

0478 - 581 336