Tevreden patiënten

 • Pepper
 • Floris
 • Martien
 • Milou
 • Anoniem
 • Spikey

Pepper

Ik ben Pepper een Amerikaanse Akita. Een aantal weken geleden kreeg ik iets aan mijn achterpoot. Het bleek een erfelijke afwijking te zijn en moest geopereerd worden. Hierdoor ben ik heel vaak op bezoek geweest en iedere keer ging ik weer met veel plezier naar binnen. Toen mijn baasjes een paar dagen na mijn operatie weer moesten werken mocht ik zelfs een dag komen logeren en ben ik lekker vertroeteld. Jullie zijn toppers!!! Super bedankt voor de goede zorgen en we kunnen iedereen sterkliniek Venray aanbevelen.

Pepper en zijn baasjes.

Floris

Bij de dierenkliniek Venray is onze Floris, hond aan huis. Voor een bezoekje aan de praktijk vanwege een kleine of grote behandeling is Floris altijd wel in. Geen angstige ervaring maar juist een klein feestje vanwege de lieve aandacht die hij daar krijgt. Oprecht, pragmatisch en gericht op het vinden van oplossingen zonder onnodige ingrepen. Een team van dierenliefhebbers die voor ons klaar staan en Floris kennen als Floris. 

Martien

Op een prettige, vriendelijke manier de basisvaccinatie en gezondheidscontrole verricht! 

Milou

Ik ben een leuke cocker spaniël en hou van veel wandelen en dan liefst door mijn favoriete bos. Mijn baasjes vinden mij heel lief en maken mij het leven zeer aangenaam. Met de kerst werd ik echter ziek en kreeg ik een iets wat opgeblazen buik. Zij namen mij naar de kliniek en daar kreeg ik een grondig onderzoek tot en met een heuse echoscopie aan toe.

De dokters gaven mij een antibioticakuur en wat eiwitverhogend voedsel. Na een kleine week is mijn buik weer normaal, voel ik mij kiplekker en kan alles weer doen waar ik blij van word. Ik ben al een wat oudere dame (boven de 8 jaar al) aan het worden en dan blijkt dat voeding belangrijk is. Mijn baasjes hebben in samenspraak met de dierenartsen besloten om mijn voeding aan te passen. Dat eten lust ik heel graag en krijg ik vanaf nu dan ook iedere dag, hmm het smaakt naar meer.

De dokters en hun medewerkers hebben mij vertroeteld en daarom ben ik nu weer gezond. Ik heb alle vertrouwen in de deskundigheid van deze kliniek en in 2012 hebben zij mij ook al heel goed geholpen.
Daarvoor ben en blijf ik hen altijd super dankbaar.

Anoniem

Vriendelijk en betrokken team met een hart voor dieren. 

Spikey

Hallo ik ben Spikey,
Ik kom al jaren bij jullie, soms voor iets kleins maar de laatste jaren van mijn hondenleventje vaak voor grote dingen. Ik vind het soms niet altijd leuk , maar jullie hebben keer op keer mijn leven gered. Daar ben ik jullie heel dankbaar voor. Zo kan ik nog wat langer bij mijn vrouwtje blijven zodat ze mij niet zo gauw al moet missen.
Ik zou graag op straat tegen alle honden en katten willen zeggen,”heb je pijn, of ben je ziek, dan moet je dáár wezen! Zegt het voort zegt het voort”. Verder hoop ik dat ik mede dankzij jullie gezond mag blijven en heel oud mag worden. Heel veel succes met alles wat jullie voor mij en mijn diergenoten doen.

Pootjes van Spikey!!

Terug naar Over ons

Contactinformatie praktijk

Dierenkliniek Venray

Terug
 • Ma
  08.30 - 18.30 uur
 • Di
  08.30 - 18.30 uur
 • Wo
  08.30 - 18.30 uur
 • Do
  08.30 - 18.30 uur
 • Vrij
  08.30 - 18.30 uur
 • Za
  Gesloten
 • Zo
  Gesloten

Contactinformatie bij spoedgevallen

Bel a.u.b.:

0478 - 581 336
Terug

Vind ons hier:

Stationsweg 111a 5803 AA Venray Wij werken uitsluitend op afspraak.
ontvang een routebeschrijving via Google Maps
Terug

Bel dit nummer bij spoedgevallen:

0478 - 581 336